BÜYÜKŞEHİR İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

buyuksehir koordinasyon

 

BÜYÜKŞEHİR İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulubey ilçesinde yapılacak olan yatırımların konuşulduğu koordinasyon toplantısı Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Selahattin Aydın ve Suat Olgun ile AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, Ulubey Belediye Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı, Park ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı, Etüt ve Projeler Daire Başkanı, Zabıta Daire Başkanı, OSKİ İçmesuyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı ve teknik personellerin katılımıylımıyla gerçekleştirildi.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in direktifleri doğrultusunda ilçe ziyaretleri gerçekleştiren genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları ilçelerde yapılacak ve yapılması planlanan çalışmaların ön hazırlıklarını gerçekleştiriyor.

 

Ulubey Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda mahallelerin öncelikli sorunlarından olan Ulaşım ve Su problemlerinin yanı sıra Ulubey ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirilecek projeler masaya yatırıldı.

 

Toplantıda konuşma yapan Başkan İsa Türkcan: "Belirlediğimiz öncelik sırasına göre ilçemizdeki sorunlara kalıcı çözümler sunacağız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.