ESKİ BAŞKAN AKİF ATLI DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

akifatlicenaze

 

ULUBEY BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI AKİF ATLI DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2004 – 2014 yılları arasında 2 dönem Ulubey Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve 2014 – 2019 Yılları arasında Ulubey Belediye Meclis üyeliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Eski Başkanımız Akif ATLI Ulubey Milli Egemenlik Kent Meydanında kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Başkanımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.

 

 

AKİF ATLI’NIN ÖZGEÇMİŞİ

1949 Yılında Ulubey ilçesi Gündüzlü mahallesinde dünyaya gelen Akif ATLI İlkokulu 4. Sınıfa kadar Ulubey Merkez’de okumuştur. Babasının memur olması nedeniyle İlköğrenimini Gölköy’de tamamladıktan sonra Ordu Sağlık Meslek Kolejini kazandı. 1971 yılında mezun olduktan sonra Artvin iline atanmıştır.

Artvin’de 2 yıl görev yaptıktan sonra, askerlik görevini yerine getirmek üzere 1973 yılında görevinden ayrıldı. 1975 yılında Ulubey Hükümet Tabipliğinde Sağlık Memuru olarak göreve başladı. 1998 yılına kadar bu görevde çalıştıktan sonra 1998 yılında kurucu müdür olarak Ulubey Devlet Hastanesine atanmıştır.

5 yıl Ulubey Devlet Hastanesi müdürü olarak görev yaptıktan sonra Mahalli İdareler seçiminde Ulubey Belediye Başkan Adayı olan Akif ATLI 2004 – 2014 yılları arasında 2 dönem Ulubey Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştür.

Belediye Başkanlığı görevinin ardından 2014 – 2019 Yılları arasında Ulubey Belediye Meclis üyeliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen Akif ATLI, çeşitli komisyonlarda görev yapmıştır.

2015 – 2019 yılları arasında 4 yıl süreyle Ulubey Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürütmüştür.