ULUBEY BELEDİYESİ TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

temmuz meclis 2019

1 Temmuz 2019 - Pazartesi

Ulubey Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Mali Hizmetler Müdürü Aleiddin Şahin emekli olması sebebiyle meclise bilgi vererek teşekkür etti.

Ulubey Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapıldı. Belediye Başkanı İsa Türkcan Başkanlığında gerçekleştirilen Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri katıldı.

Ulubey Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı İsa Türkcan’ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısının Ulubey için hayırlı olmasını temenni eden Başkan İsa Türkcan’ın konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Kararlar meclis üyeleri tarafından müzakere edilerek oy birliği ile kabul edildi.

MALİ HİZMETLER MÜDÜRÜ ALEİDDİN ŞAHİN EMEKLİ OLDU

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda gündem dışı söz alan Mali Hizmetler Müdürü Aleiddin Şahin, “35 yıllık görev süremi bugün itibariyle tamamlamış bulunuyorum. Birlikte çalıştığım tüm Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve belediyemiz personellerine teşekkür ediyor, haklarınızı helal etmenizi istirham ediyorum.” dedi.

Karşılıklı dilek ve temennilerden sonra Başkan İsa Türkcan, “Bugün itibariyle emekliliğe ayrılan Mali Hizmetler Müdürümüz Aleiddin Şahin'e Ulubey Belediyesi'ne yapmış olduğu 35 yıllık hizmeti ve emekleri için can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.” dedi.