BAŞKAN TÜRKCAN KAYMAKAM İSMAİL GÜNEY'İ ZİYARET ETTİ

yenikaymakam

30 Ekim 2019 - Çarşamba

BAŞKAN İSA TÜRKCAN ULUBEY KAYMAKAMLIĞINA ATANAN KAYMAKAM İSMAİL GÜNEY'İ ZİYARET ETTİ

Ulubey Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN 29 Ekim 2019 tarihi itibariyle Ulubey Kaymakamlığına asaleten atanan Kaymakam İsmail GÜNEY'i makamında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Süleyman ÖZDEMİR, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal KAHRAMAN ve Salih ÇONGARA ile Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Ulubey İlçe Teşkilatı mensupları katıldı.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Ulubey Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN; "İlçemize asaleten atanıp, yeni görevine başlayan İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail GÜNEY'i İlçe Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaret vesilesiyle Ulubey'imiz üzerine verimle bir toplantı gerçekleştirmiş olduk. Sayın Kaymakamımızın öncülüğünde ilçemizde planladığımız ve devam eden yatırımlarımıza, hizmetlerimize hızla devam edeceğiz. Misafirperverliği için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Ulubey'imize hayırlı uğurlu olsun."dedi.