"2023'E HAZIR BİR ULUBEY İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

2020 YENI YIL MESAJI

 

"2023'E HAZIR BİR ULUBEY İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Tüm hemşehrilerime kardeşlik duygularımızın pekiştiği, insanlarımızın birbirlerine sevgi ve muhabbetle baktığı bir 2020 yılı temenni ediyorum.
2023 hedeflerine ilerleyen Türkiye'mizde 2023'e hazır bir Ulubey için imkansız denilenleri mümkün, hayal edilenleri gerçek yapma gayretimizden asla geri adım atmayacağız. Bu azim ve kararlılıkla gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, aziz milletimize hizmet yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz.
2020 yılında hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. Yeni yılda ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecektir.
Rabbimden 2020 yılında sıkıntıların, zorlukların ve husumetlerin ortadan kaldırılmasında yeni fırsat kapıları açmasını diliyor, yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların da halkımızın huzuruna, mutluluğuna sebebiyet vermesini niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının ilçemize, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, insanlığın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.