İMAM HATİP LİSESİ ÇOK AMAÇLI KAPALI SPOR SALONU AÇILDI

 

10 Mart 2020 - Salı

_________________________________

BAŞKAN İSA TÜRKCAN: "SPOR PROGRAMI UYGULAN ANADOLU İMAM HATİP LİSEMİZİN ÇOK AMAÇLI KAPALI SPOR SALONU HAYIRLI, UĞURLU OLSUN"

İlçe Kaymakamı Sayın İsmail GÜNEY, Gürgentepe Belediye Başkanı Sayın Yaşar ŞAHİN, Mesudiye Belediye Başkanı Sayın İsa GÜL, AK Parti Ordu İl Teşkilatı, Kıymetli Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla, Ulubey Belediyemizce yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada Ulubey Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN; “Bu güzel günde bizimle olan tüm katılımcılara, kıymetli misafirlerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'muzun ilçemize, okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

“EĞİTİME VE GENÇLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

İlçe genelinde eğitim kalitesinin artırılması için, gençlerin sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerine destek olmak için çalışmaların ve projelerin devam edeceğini açıklayan Başkan Türkcan: ”Allah'a ne kadar hamd etsek azdır. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz 'Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'muz devletimize, milletimize, bayrağımıza ve toprağımıza sahip çıkacak gençlerimizin eğitimlerine katkı sunacak. Bu okullarda, ülkemizin doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz seferber olacak nesiller yetişeceğine inancım tamdır. Gençlerimiz için, öğrencilerimiz için ne yapsak azdır. İlçemizde eğitim kalitesinin artırılması için, gençlerimizin sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerine destek olmak için çalışmalarımız ve projelerimiz devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, AK Parti Hükümetimizin eğitim ve spora vermiş olduğu katkının bir neticesi olarak bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz 'Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'nda inşallah nitelikli, ahlaklı, iman sahibi, vatanına milletine devletine her daim sahip çıkacak nesiller yetişecek. ”dedi.

 

“DURMAK YOK HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Türkcan, “Vatandaşlarımızdan aldığımız emaneti en yükseğe çıkarmak için çalışıyoruz. Sadece çok amaçlı spor salonu ile değil, Ulubey’imizin en ücra köşelerine kadar gerek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız ile gerek milletvekillerimizle gerek Bakanlarımızla birlikte hizmet götürmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz sözümüzün başında göreve gelirken dedik ki, bizim yapamadığımızı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız, onun yapamadığını bakanlar, onun yapamadığını Genel Başkanvekilimiz, o da yapamazsa Dünya liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yapacak diye taahhütte bulunduk.” Şeklinde konuştu.

 

KAYMAKAM İSMAİL GÜNEY: “EĞİTİMİN YANI SIRA SPORU DA KONUŞACAĞIZ”

Ulubey İlçe Kaymakamı İsmail Güney ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Spor Toto ve Ulubey Belediyemizin işbirliği ile hayata geçen 'Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu' ilçemize hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hükümetimizin eğitim ve spora vermiş olduğu katkının neticesi olarak bu kapalı spor salonunda vatanına ve milletine her daim nesiller yetişecek. Bu güzel hizmet sayesinde eğitimin yanı sıra sporu da konuşacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”