“ULUBEY’İMİZİN 62. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.”

 

BAŞKAN TÜRKCAN: " TARİHTEN BERİ 'MERKEZ' OLARAK ADLANDIRILAN İLÇEMİZİ HİZMETLERİN, GÜZELLİKLERİN, TURİZMİN VE YATIRIMLARIN MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ.

Ulubey'in ilçe oluşunun 62. Yıldönümü sebebiyle mesaj yayınlayan Ulubey Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN;

“ULUBEY’İMİZİN 62. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.”

"1 Nisan 1958'de ilçe olan Ulubey'imizin 62. Kuruluş Yıldönümü'nü kutluyorum. Güzel ilçemize kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve Belediye Çalışanlarımıza, Kurum amirleri ve memurlarına, esnaflarımıza, oda başkanlarımıza, öğretmenlerimize, jandarma ve emniyet teşkilatımıza, hekimlerimize, ebe ve hemşirelerimize, imamlarımıza tüm emeği geçenlere, herkese şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete irtihal edenlere Allah'tan rahmet, hayatta olanlara hayırlı ömürler diliyorum.

Tarihten beri "MERKEZ" olarak adlandırılan ilçemizi, hizmetlerin, güzelliklerin, turizmin ve yatırımların merkezi haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aziz milletimizin verdiği güç ve destekle geçmişimizden aldığımız bu değerli mirası yarınlara en güzel şekilde bırakmayı hedefliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizin 62. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, nice güzel Ulubey günlerinde sağlık, bereket ve huzur içinde yaşamayı temenni ediyorum." dedi.