ULUBEY'DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

ogretmenler gunu 2021

 

24 Kasım 2021 - Çarşamba

_________________________________

24 Kasım Öğretmenler Günü Türkiye Genelinde Olduğu Gibi Ulubey’de De Törenlerle Kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Ulubey Milli Egemenlik Kent Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından kutlama programı Ulubey Halk Eğitim Merkezi'nde devam etti.

Öğretmenler günü programına, Ulubey Kaymakamı Soner Divli, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, ilçe protokolü ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Programda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Soner Divli;"İlçemizde görev yapan kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Görevlerinizde üstün başarılar diliyorum"dedi.

 Öğretmenler Günü kutlama programı Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından ilçede görev yapan öğretmenler onuruna verilen yemek ile son buldu. 

Öğretmenler Günü münasebetiyle mesaj yayaınlayan Başkan İsa Türkcan; "İstikbalimizin mimarı, fedakarlığın ve sevginin timsali kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Güzel vatanımızın her köşesinde fedakarca çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden, gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan ve yarınlarımız olan çocuklarımızı eğiten, onları bilgiyle donatan elleri öpülesi tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Yarınların güçlü ve büyük Türkiye’sini inşa etmek için fedakarca çalışan, bu uğurda Aybüke öğretmen, Necmettin öğretmen ve daha niceleri gibi şehit olan, kendisini ülkesine ve mesleğine adamış tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun."dedi.