KARAKUCAK GÜREŞLERİ’NİN 6.SI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güzelyurt Spor Tesisleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ulubey Güzelyurt Şuayip Tepesi Karakucak Güreşleri’nin bu yıl 6.sı gerçekleştirilecek.

12 BOYDA 130 SPORCU ER MEYDANINA ÇIKACAK

Festivalle ilgili konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Geleneksel hâle gelen Güzelyurt Şuayip Tepesi Karakucak Güreşleri’nin bu yıl 6.sını gerçekleştireceğiz. 12 boyda 130 sporcunun katılmasını beklediğimiz etkinliğimiz, 9 Temmuz Pazar günü saat 10.00’da Güzelyurt Mahallesi Şuayip Tepesi güreş alanında gerçekleştirilecek. Organizasyon kapsamında, festivale katılanlara yemek ikramımız olacağı gibi şenliklerin sonunda dereceye giren güreşçilere madalya ve ödülleri takdim edilecek” dedi. GÜZELYURT SPOR TESİSİ, KARAKUCAK GÜREŞLERİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK Büyükşehir Belediyesi olarak, Güzelyurt Şuayip Tepesi Karakucak Güreşleri’ni düzenlemekle kalmayıp, mahallede 6.5 dönüm alan üzerinde spor ve sosyal tesis projesi inşa ettiklerini hatırlatan Başkan Yılmaz, “Sosyal tesis binamızın bulunduğu alanda çevre düzenlemesi ve saha zemininde iyileştirme çalışması yaptık. Tesisimiz, hem sportif amaçlı kullanılacak hem de bu yıl olduğu gibi bundan sonra da, Güzelyurt'ta düzenlenen yaz festivali ve karakucak güreşlerine ev sahipliği yapacak” diye konuştu.