ULUBEY BELEDİYESİ'NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

sendika toplu sozlesme

 

Ulubey Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlanarak, toplu sözleşme imzalandı. Ulubey Belediyesi'ne bağlı Ulubey Personel Ltd. Şti. ile Hizmet-İş Sendikası arasında üç yıllık toplu iş sözleşmesi Hizmet-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Nevzat Acu ve Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan arasında imzalandı.

 

İmzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin günlük ücretlerine birinci yıl %30 oranında zam yapıldı. İkinci ve üçüncü yıllarda ayrı ayrı (enflasyon oranı + %3) oranında zam yapıldı. Sözleşme kapsamında sendika üyelerine ayrıca 60 yevmiye tutarında tediye, yemek yardımı, direksiyon ve sorumluluk primi, yakacak yardımı, öğrenim yardımı, evlilik yardımı, bayram yardımı gibi sosyal yardımlar yapılacak.

 

Toplu iş sözleşmesinin işçilere hayırlı olmasını dileyen Ulubey Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN; "Ulubey Belediyesi olarak Hizmet-İş Sendikası ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Belediyemizde çalışan 25 işçimizi, değerli mesai arkadaşlarımızı yakından ilgilendiren toplu iş sözleşmemizi Hizmet-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Nevzat Acu ve sendika temsilcilerimizin katılımıyla imzaladık. İmzaladığımız toplu iş sözleşmesinin belediyemiz ve gece gündüz demeden hemşehrilerimize hizmet yolunda birlikte çalıştığımız kıymetli işçi kardeşlerimiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."dedi.

 

Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Hizmet-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Nevzat Acu; “Toplu sözleşmemiz üyelerimiz için bol kazançlı bir toplu iş sözleşmesi oldu. Emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen Ulubey Belediye Başkanımız Sayın İsa Türkcan’a Genel Merkezimiz, sendikamız ve işçilerimiz adına teşekkür ederim” dedi.